85-88 St Martin's Lane, London, WC2N 4AU GB
Dette show er nu lukket.
Player Kings

Player Kings

4 7 anmeldelser ud af 7 bekræftede anmeldelse
 • Medvirkende: Ian McKellen
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Player Kings er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Player Kings i London

Medvirkende:

Ian McKellen

Ian McKellen - 'en af verdens største skuespillere' (Times) - spiller Falstaff i en ny version af Shakespeares Henry IV, tilpasset af den prisvindende forfatter og instruktør Robert Icke. Et splittet land, lederskab smuldrer, korruption i luften. Velkommen til England.

Hal var ikke født til at være konge. Først nu, ser det ud til, at han bliver det. Hans far længes efter, at han efterlader sine venner i værtshusene i Eastcheap, især den berygtede John Falstaff. Krig er i horisonten. Men kommer Hal nogensinde godt?

Ved at samle Shakespeares to store historiestykker (Henry IV, del 1 og 2), vil Player Kings regere over Londons West End i kun tolv uger – og spille på Noël Coward Theatre fra april 2024.

Assisterede forestillinger

Undertekstforestilling: Lørdag den 1. juni 2024 - 14.30

Lyd beskrevet Forestilling: Lørdag den 15. juni 2024 - kl. 14.30

Officielle teaterbilletter til Player Kings

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Noel Coward Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Player Kings, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Player Kings.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 22 juni 2024

 • Spilletid:

  3hr 40min. Incl. 1 Interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 14+. Børn under 16 år skal ledsages af og sidde ved siden af en voksen billetholder (18+). Børn under 3 år vil ikke blive optaget.

 • Vigtig information

  Ian Mckelen vil ikke optræde i de sidste 3 forestillinger (20.-22. juni) på grund af hans seneste fald. Rollen som Sir John Falstaff bliver spillet af David Semark.

  Denne produktion indeholder voksentemaer, pistolskud, stroboskop, dis og rygning af rigtige cigaretter.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Player Kings normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Player Kings

Se Player Kings i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Player Kings ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Player Kings på Noel Coward Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Player Kings på Noel Coward Theatre.

Anmeldelser af Player Kings

4 ud af 5 7 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teatergængere (100%)