Menu

Om os

Sikker online bestilling

LondonBoxOffice.dk leverer sikre online reservationstjenester til alle London-teatre. Vi har et stort antal billetter og køber beholdning på forhånd til de større West End-produktioner for at sikre maksimal billettilgængelighed hele året rundt. Vi arbejder hårdt for at bringe dig aktuel information sammen med det bedste billetudbud og de bedste priser.

Det er hurtigt og nemt at bestille dine teaterbilletter

Du kan bestille dine teaterbilletter over nettet i 4 nemme trin:

 1. Vælg, hvilket show du vil se og på hvilken dato
 2. Vælg din dato ved hjælp af en brugervenlig kalender
 3. Vælg, hvor du vil sidde
 4. Gennemgå din bestilling og gå videre til sikker betaling
 5. Nyd showet!

Vores kundeservicetelefon har åbent alle ugens dage

Hvis du foretrækker at tale med en af vores venlige reservationsagenter, kan du bare ringe til os, og vi vil med glæde hjælpe. Vores telefonlinje har åbent alle ugens dage.

Særtilbud

LondonBoxOffice.dk, forsøger vi altid at sænke priserne. Vi samarbejder tæt med showproducere for at bringe dig billige teaterbilletter. Billettilbud er normalt tilgængelige til forestillinger midt på ugen men også til matiné-forestillinger om lørdagen afhængig af showet. Hvis vi ikke kan få rabat, opkræver vi et bestillingsgebyr i overensstemmelse med STAR-retningslinjerne.

Køb med sikkerhed

Alle teaterbilletter, der udbydes gennem denne side, respekterer de regler, der er fastsat af the Society Of Ticket Agents and Retailers (STAR).
Når du køber en billet, skal du altid se efter, at du er bekendt med/

 • Den pålydende værdi* af billetten
 • Eventuelle ekstra reservationsgebyrer
 • Placeringen af dine pladser (sædenumre)

* Priserne ved teatrets billetluge

Derfor bør du bestille dine billetter gennem London Box Office

 • Sikkert billetkøb fra autoriserede forhandlere
  Medlem af STAR

  Alle vores teaterbilletter overholder reglerne, som er fastlagt af Society of Ticket Agents and Retailers (STAR). Vores online billetsystem er sikret med SSL-teknologi og tilgængeligt døgnet rundt, alle ugens dage.

 • Dynamiske pladsoversigter
  Dynamiske pladsoversigter

  Vi har udviklet dynamiske pladsoversigter for de fleste teatre i West End for at gøre det nemmere for dig at vælge dine foretrukne pladser.

 • Øjeblikkelig bekræftelse
  Øjeblikkelig bekræftelse

  Din bestilling bliver bekræftet hos teatret i realtid. Du skal blot printe eller vise din bekræftelse på din mobiltelefon for at komme ind i teatret og få adgang til dine pladser på forestillingsdagen.