London Coliseum

St Martin's Lane, London, WC2N 4ES GB

Swan Lake - State Ballet Of Georgia

Swan Lake - State Ballet Of Georgia

 • Bestilling fra: onsdag 28 august 2024
  Bestilling til: tirsdag 15 oktober 2024
 • Spilletid: 2hr 10min. Incl. 1 interval.
Billetter fra 204DKK
 • Information
 • Billige billetter

Swan Lake - State Ballet Of Georgia i London

For første gang i sin 175-årige historie kommer den anerkendte State Ballet of Georgia til London i august 2024 med en klassisk produktion i fuld længde af Swan Lake. Alle forestillinger akkompagneres af det engelske nationale operaorkester.

Baseret på det fantastiske opera- og balletstatsteater i den georgiske hovedstad Tbilisi, er dette selskab af 'alsidige og dygtige' dansere (The New York Times) steget i vejret under den dristige kunstneriske ledelse af den verdenskendte, georgiskfødte Nina Ananiashvili, fhv. prima ballerina med Bolshoi Ballet og American Ballet Theatre. Ananiashvili, der betragtes som en af de helt store, vendte hjem til sit hjemland i 2004 for at lede virksomheden. Selskabets sidste besøg i Storbritannien var i 2008, hvor de optrådte på Edinburgh International Festival

Bestående af et kompagni på 70, overdådige kulisser og storslåede kostumer, er State Ballet of Georgias Swan Lake klar til at blive spektakulær!

Fra de første udødelige takter af Tchaikovskys partitur lokker State Ballet of Georgias Swan Lake publikum til en anden verden. Balletfans, inklusive dem, der vil gøre Svanesøen til deres første oplevelse ved balletten, vil blive betaget af Prins Siegfrieds kærlighed til Svanedronningen Odette og dramaet i deres kamp mod den onde troldmand Rothbart.

Fra det uforglemmelige corps de ballet, der bevæger sig i magisk forening som majestætiske, glimtende svaner til de brændende og raffinerede danse i de spektakulære balsalscener, inspirerer denne romantiske fabel ærefrygt og undren.

'Selskabet er blændende poleret, stærkt i teknik og udseende. Svanekorpset er smukt og pletfrit i deres fodarbejde og linjer, hvilket skaber en betagende effekt.' - SPOLETO FESTIVAL, CHARLESTON CITY PAPER“

Ms. Ananiashvili indtog tilbedelsen som luft, hendes stolthed mere end personlig, da hun bar det georgiske flag. Hun bærer sin lille nations standard godt.” - THE NEW YORK TIMES

Officielle teaterbilletter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til London Coliseum-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia.

"Information om billetter"

 • Bestilling fra:

  onsdag 28 august 2024

 • Bestilling til:

  tirsdag 15 oktober 2024

 • Spilletid:

  2hr 10min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Under 5 år vil ikke blive optaget.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Swan Lake - State Ballet Of Georgia på London Coliseum

onsdag 28 aug 2024 19:30 fra 311DKK
torsdag 29 aug 2024 14:30 fra 311DKK 19:30 fra 408DKK
fredag 30 aug 2024 19:30 fra 311DKK
søndag 1 sep 2024 14:30 fra 311DKK
tirsdag 3 sep 2024 19:30 fra 311DKK
onsdag 4 sep 2024 19:30 fra 204DKK

Billige billetter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia

Se Swan Lake - State Ballet Of Georgia i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Swan Lake - State Ballet Of Georgia ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Swan Lake - State Ballet Of Georgia på London Coliseum nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Swan Lake - State Ballet Of Georgia på London Coliseum.