The Other Palace

12 Palace Street, London, SW1E 5JA GB

Fantastically Great Women Who Changed The World

Fantastically Great Women Who Changed The World

 • Bestilling til: søndag 8 september 2024
 • Spilletid: 1hr 20min. No interval.
Billetter fra 266DKK
 • Information
 • Billige billetter

Fantastically Great Women Who Changed The World i London

Fra opdagelsesrejsende til kunstnere, videnskabsmænd til hemmelige agenter, historierne om kvinder, der formede vores verden, er rejst op med feelgood-musik og koreografi, der pakker en popstjerne.

Slut dig til Jade, mens hun bryder væk fra sin gruppe og befinder sig i Gallery of Greatness, hvor hun møder de utrolige vidunderkvinder: Frida Kahlo, Rosa Parks, Marie Curie og Emmeline Pankhurst for blot at nævne nogle få.

Den berømte dramatiker Chris Bush ( Standing at the Sky's Edge, Gillian Lynne Theatre) og Miranda Cooper tilpasser bestsellerbogen af Suffragettes slægtning Kate Pankhurst. Med musik af Miranda Cooper og Jennifer Decilveo og instruktion af Amy Hodge.

Officielle teaterbilletter til Fantastically Great Women Who Changed The World

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til The Other Palace-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Fantastically Great Women Who Changed The World, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Fantastically Great Women Who Changed The World.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  søndag 8 september 2024

 • Spilletid:

  1hr 20min. No interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 7+. Under 4 år og våbenbarn vil ikke blive optaget.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Fantastically Great Women Who Changed The World normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Fantastically Great Women Who Changed The World på The Other Palace

i morgen 26 jul 2024 14:00 fra 528DKK
lørdag 27 jul 2024 14:00 fra 266DKK 19:00 fra 266DKK
søndag 28 jul 2024 12:00 fra 266DKK 16:00 fra 266DKK
tirsdag 30 jul 2024 14:00 fra 266DKK
onsdag 31 jul 2024 14:00 fra 266DKK
torsdag 1 aug 2024 19:00 fra 266DKK

Billige billetter til Fantastically Great Women Who Changed The World

Se Fantastically Great Women Who Changed The World i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Fantastically Great Women Who Changed The World ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Fantastically Great Women Who Changed The World på The Other Palace nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Fantastically Great Women Who Changed The World på The Other Palace.