Cambridge Theatre

32-34 Earlham Street, London, WC2H 9HU GB

Matilda The Musical

Matilda The Musical

4,7 1145 anmeldelser ud af 1145 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling til: søndag 25 maj 2025
 • Spilletid: 2hr 35min. Incl. 1 Intermission.
Billetter fra 212DKK
 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Matilda The Musical i London

Matilda the Musical er Roald Dahl, når han er allerbedst – en stor fornøjelse for børnene.

Børn elsker Roald Dahls historier og deres uhøjtidelige holdning til de voksnes besynderlige og ulogiske verden. Igennem generationer har børn glædet sig over hans figurers narrestreger, og musicalen Matilda er ingen undtagelse. Det er et festfyrværkeri med Matilda lige i midten af den forvirrede og tossede voksenverden, der hele tiden synes at modkæmpe hende.

Musicalen præsenteres af det fantastiske Royal Shakespeare Company og har glædet utallige tusind tilskuere, unge som gamle, siden den fik premiere på scenen i West End.

Du glemmer aldrig den klassiske fortælling om Matilda, et begavet barn, som formår at nyde livet og have det sjovt til trods for hendes skrækkelige og ligeglade forældre. Det eneste, Matildas mor vil, er at danse, og hun er helt besat af selskabsdans. Matildas far er en tåbelig mand, som er overbevist om, at pigens kærlighed til bøger vil blive hendes undergang. Og skolen er heller intet frirum. Den lige så utålelige forstanderinde er kun interesseret i at holde børn i fangenskab – Hun er iskold.

Heldigvis for Matilda har hun en ganske særlig og meget usædvanlig evne. Og det er det, som skal redde hende.

Officielle teaterbilletter til Matilda The Musical

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Cambridge Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Matilda The Musical, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Matilda The Musical.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  søndag 25 maj 2025

 • Spilletid:

  2hr 35min. Incl. 1 Intermission.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 6+. Ingen børn under 4 år får adgang, og hver kunde skal have deres egen billet. Under 16 skal sidde sammen med en voksen. For at sikre, at alle nyder showet, skal de små kunne sidde på deres eget sæde uden hjælp.

 • Vigtig information

  Dette show indeholder høje lyde og blinkende lys på visse punkter under forestillingen.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Matilda The Musical normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Matilda The Musical på Cambridge Theatre

i dag 22 jun 2024 14:30 fra 477DKK 19:30 fra 291DKK
i morgen 23 jun 2024 15:00 fra 477DKK
tirsdag 25 jun 2024 19:00 fra 397DKK
onsdag 26 jun 2024 14:00 fra 477DKK 19:00 fra 397DKK
torsdag 27 jun 2024 19:00 fra 450DKK
fredag 28 jun 2024 19:00 fra 344DKK

Billige billetter til Matilda The Musical

Se Matilda The Musical i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Matilda The Musical ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Matilda The Musical på Cambridge Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Matilda The Musical på Cambridge Theatre.

Anmeldelser af Matilda The Musical

4,7 ud af 5 1145 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Familier (97%)
Nyeste Kundeanmeldelser

Alle anmeldelser er fra kunder, der er blevet inviteret til at skrive en anmeldelse efter at have set Matilda The Musical.

Bemærk venligst, at anmeldelserne nedenfor er fra en gammel produktion af Matilda The Musical.

verificeret anmeldelse

fantastisk forestilling

en rigtig god forestilling med rigtig god musik og super dygtige skuespiller. Imponerende brug af scene og kulisser. og en kanon koregrafi.

C Skrevet den 01 november 2017 af
Aalborg Sø, Denmark