The Bridge Theatre

3 Potters Fields Park, London, SE1 2SG GB

Guys and Dolls

Guys and Dolls

4,8 104 anmeldelser ud af 104 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling til: lørdag 4 januar 2025
 • Spilletid: 2hr 50min. Incl. 1 interval.
Billetter fra 203DKK
 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Guys and Dolls i London

Broen forvandler sig til en af de største musicals nogensinde. Bliv transporteret til gaderne på Manhattan i Guys and Dolls instrueret af Nicholas Hytner.

Med Broadway-klassikerne: Luck Be a Lady, Sit Down You Are Rocking The Boat, Adelaide's Lament, Guys & Dolls og mere. Med Daniel Mays, Cedric Neal, Andrew Richardson, Celinde Schoenmaker og Marisha Wallace.

Stå lige i centrum af handlingen og bevæg dig rundt på sceneområdet med IMMERSIVE BILLETTER. Eller sæt dig rundt i auditoriet med SIDENDE BILLETTER, hvor du aldrig vil være mere end fire rækker væk fra sceneområdets handling.

Må jeg tage min taske med i teatret?

På grund af arten af denne produktion bliver alle med en stående billet til Guys & Dolls nødt til at efterlade alle frakker og tasker i den gratis garderobe. Dette er for sikkerheden og komforten for alle medlemmer af publikum, medvirkende og selskab. Vi anbefaler, at du ankommer mindst 45 minutter før showets starttidspunkt for at give dig tid til at aflevere dine frakker og tasker.

Medbring venligst ikke større tasker, bagage, foldecykler eller e-scootere, da vi ikke kan opbevare dem sikkert. De nærmeste offentlige cykelstativer er ved The Real Greek, til venstre for vores spillested, uden for Prosecco House, til højre for vores spillested eller på Tooley Street.

Officielle teaterbilletter til Guys and Dolls

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til The Bridge Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Guys and Dolls, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Guys and Dolls.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 4 januar 2025

 • Spilletid:

  2hr 50min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 5+. Under 12 er ikke tilladt i ståpladsen. Under 16 år i stå- eller siddepladserne skal være ledsaget af en voksen. Børn i alderen 5-11 år skal se med fra sæde med en voksen. Børn under 5 år vil ikke blive optaget.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Guys and Dolls normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Guys and Dolls på The Bridge Theatre

i dag 22 jun 2024 19:30 fra 203DKK
mandag 24 jun 2024 19:30 fra 203DKK
tirsdag 25 jun 2024 19:30 fra 203DKK
onsdag 26 jun 2024 19:30 fra 203DKK
torsdag 27 jun 2024 14:30 fra 203DKK 19:30 fra 203DKK
fredag 28 jun 2024 19:30 fra 203DKK

Billige billetter til Guys and Dolls

Se Guys and Dolls i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Guys and Dolls ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Guys and Dolls på The Bridge Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Guys and Dolls på The Bridge Theatre.

Anmeldelser af Guys and Dolls

4,8 ud af 5 104 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teenagere (87%)
 • Par (90%)
 • Teatergængere (99%)