Gielgud Theatre

35-37 Shaftesbury Avenue, London, W1D 6AR GB

Oliver!

Oliver!

 • Bestilling fra: lørdag 14 december 2024
  Bestilling til: lørdag 15 februar 2025
 • Spilletid: 2 hours 30 minutes
 • Medvirkende: Simon Lipkin
Snart til salg
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Oliver! er til salg.

 • Information
 • Billige billetter

Oliver! i London

Medvirkende:

Simon Lipkin

Cameron Mackintosh præsenterer sin triumferende nye opsætning af Lionel Barts mesterværk Oliver!, der sidst blev opført på Palladium i 1994, på Theatre Royal på Drury Lane. Oliver! er en af de mest elskede engelske musicals, og den vækker Dickens' tidløse personer til live med sin altid populære historie om drengen, der bad om mere.

Den nye produktion på Theatre Royal på Drury Lane er mere spektakulær end nogensinde før med en rolleliste og et orkester på mere end hundrede mennesker. Den opsigtsvækkende musik er fyldt med Lionel Barts uimodståelige sange, herunder Food Glorious Food, Consider Yourself, You've Got to Pick-a-Pocket or Two, I'd Do Anything, Oom Pah Pah, As Long As He Needs Me og mange flere.

Ruper Goold (fik prisen som bedste instruktør ved Olivier Awards 2008) genopfører Sam Mendes anerkendte produktion, og sammen med den Tony award-vindende instruktør og koreograf Matthew Bourne vil han gøre brug af hver en tomme af Londons største musicalscene med endnu mere opsigtsvækkende kulisser af Anthony Ward.

Vær den første til at få billetter, så du ikke behøver at blive lommetyv for komme ind.

Officielle teaterbilletter til Oliver!

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Gielgud Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Oliver!, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Oliver!.

"Information om billetter"

 • Bestilling fra:

  lørdag 14 december 2024

 • Bestilling til:

  lørdag 15 februar 2025

 • Spilletid:

  2 hours 30 minutes

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Oliver! normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Oliver!

Se Oliver! i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Oliver! ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Oliver! på Gielgud Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Oliver! på Gielgud Theatre.