London Palladium

8 Argyll Street, London, W1F 7TF GB

Hello Dolly

Hello Dolly

5 41 anmeldelser ud af 41 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling til: lørdag 14 september 2024
 • Spilletid: 2hr 25min. Incl. 20min interval.
 • Medvirkende: Imelda Staunton
Billetter fra 160DKK
 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Hello Dolly i London

Medvirkende:

Imelda Staunton

Imelda Staunton vil være tilbage, hvor hun hører hjemme i Hello, Dolly! næste sommer, da en af de mest ikoniske musicals nogensinde kommer til London Palladium. Med et uforglemmeligt partitur af den legendariske Jerry Herman, Hello, Dolly! begynder forestillinger på The London Palladium lørdag den 6. juli 2024 i en strengt begrænset 10-ugers sæson.

Multi Olivier og BAFTA-prisvindende Imelda Staunton spiller den blandede socialite, der blev matchmaker Dolly Levi, mens hun rejser til Yonkers, New York for at finde et match til den elendige, ugifte 'en halv millionær' Horace Vandergelder. Men alt ændrer sig, da hun beslutter sig for, at den næste kamp, hun skal lave, er for hende selv.

Med musik og tekst af Jerry Herman ( La Cage aux Folles, Mack and Mabel, Mame ) og bog af Michael Stewart ( 42nd Street, Mack and Mabel, Barnum ), Hello, Dolly! er en af de mest ikoniske musicals nogensinde. Jerry Hermans tidløse partitur inkluderer 'Put On Your Sunday Clothes', 'Ribbons Down My Back', 'Before the Parade Passes By', 'Elegance', 'It Only Takes a Moment' og selvfølgelig 'Hello, Dolly!'.

Denne helt nye produktion genforener Imelda med instruktøren Dominic Cooke efter deres spektakulære, anmelderroste produktion af Stephen Sondheims Follies på Nationalteatret.

Officielle teaterbilletter til Hello Dolly

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til London Palladium-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Hello Dolly, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Hello Dolly.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 14 september 2024

 • Spilletid:

  2hr 25min. Incl. 20min interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 4+. Ingen under 4 er optaget. Boostersæder er ikke tilladt på Royal Circle og Grand Circle niveauerne af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Hello Dolly normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Hello Dolly på London Palladium

i dag 25 jul 2024 19:30 fra 213DKK
i morgen 26 jul 2024 19:30 fra 213DKK
lørdag 27 jul 2024 14:30 fra 213DKK 19:30 fra 213DKK
mandag 29 jul 2024 19:30 fra 160DKK
tirsdag 30 jul 2024 19:30 fra 160DKK
onsdag 31 jul 2024 14:30 fra 213DKK 19:30 fra 160DKK

Billige billetter til Hello Dolly

Se Hello Dolly i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Hello Dolly ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Hello Dolly på London Palladium nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Hello Dolly på London Palladium.

Anmeldelser af Hello Dolly

5 ud af 5 41 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Par (90%)
 • Teatergængere (98%)