32-36 Charing Cross Road, London, WC2H 0DA GB
Dette show er nu lukket.
Long Day's Journey Into Night

Long Day's Journey Into Night

4,3 23 anmeldelser ud af 23 bekræftede anmeldelse
 • Medvirkende: Brian Cox
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Long Day's Journey Into Night er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Long Day's Journey Into Night i London

Medvirkende:

Brian Cox

Den Emmy, Golden Globe og Olivier prisvindende skuespiller Brian Cox vender tilbage til London-scenen i foråret 2024 med hovedrollen i Long Day's Journey Into Night.

Ofte betragtet som det største amerikanske skuespil i det 20. århundrede, vil denne skelsættende nye produktion blive styret af den prisvindende instruktør Jeremy Herrin.

O'Neills Pulitzer-prisvindende skuespil skildrer en sommerdag i Tyrones liv, tæt baseret på O'Neills egen kaotisk dysfunktionelle familie. Det er dybt bevægende og opløftende i lige så høj grad, det er en overbevisende historie om kærlighed, had, forræderi og afhængighed og den umulige skrøbelighed af familiebånd.

Efter hans nylige roste produktion af Best of Enemies , vil Jeremy Herrins nye produktion bringe skarpt fokus på universaliteten af Eugene O'Neills smukt udformede karakterer og sprog for at skabe en teaterbegivenhed, der ikke må gå glip af.

Få adgang til forestillinger med billedtekst – tirsdag den 7. maj 2024 Lydbeskrevet præstation – tirsdag den 14. maj 2024

Officielle teaterbilletter til Long Day's Journey Into Night

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Wyndham's Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Long Day's Journey Into Night, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Long Day's Journey Into Night.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 8 juni 2024

 • Spilletid:

  3hr. Incl. 20min interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 12+. Alle skal have deres egen billet for at komme ind i teatret. Børn under 16 år skal ledsages af og sidde ved siden af en billetindehaver, der er mindst 18 år. Børn under 4 år vil ikke blive optaget.

 • Vigtig information

  Bemærk venligst: Denne produktion inkluderer fulde auditorium black outs og temaer om afhængighed.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Long Day's Journey Into Night normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Long Day's Journey Into Night

Se Long Day's Journey Into Night i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Long Day's Journey Into Night ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Long Day's Journey Into Night på Wyndham's Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Long Day's Journey Into Night på Wyndham's Theatre.

Anmeldelser af Long Day's Journey Into Night

4,3 ud af 5 23 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teatergængere (91%)