@sohoplace

2 Soho Place, London, WC2H 8LS GB

Death of England - Michael

Death of England - Michael

 • Bestilling til: lørdag 28 september 2024
 • Spilletid: 1hr 40min. No interval.
Billetter fra 213DKK
 • Information
 • Billige billetter

Death of England - Michael i London

En familie i sorg. En mand i krise.

Efter sin fars død er Michael magtesløs og vred. I en tilstand af hjertesorg konfronterer han de svære sandheder om sin fars arv og det land, der formede ham. Ved begravelsen, uanmeldt og uforberedt, beslutter Michael, at det er tid til at tale.

Thomas Coombes spiller hovedrollen i dette brændende og frygtløse skuespil, der stiller eksplosive og vedvarende spørgsmål om identitet, race og klasse i Storbritannien.

Officielle teaterbilletter til Death of England - Michael

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til @sohoplace-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Death of England - Michael, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Death of England - Michael.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 28 september 2024

 • Spilletid:

  1hr 40min. No interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 14+.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Death of England - Michael normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Death of England - Michael på @sohoplace

i dag 25 jul 2024 19:30 fra 213DKK
lørdag 27 jul 2024 15:30 fra 213DKK
tirsdag 30 jul 2024 16:30 fra 213DKK
torsdag 1 aug 2024 19:30 fra 213DKK
lørdag 3 aug 2024 15:30 fra 213DKK
tirsdag 6 aug 2024 19:30 fra 213DKK

Billige billetter til Death of England - Michael

Se Death of England - Michael i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Death of England - Michael ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Death of England - Michael på @sohoplace nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Death of England - Michael på @sohoplace.