Lyric Theatre

29 Shaftesbury Avenue, London, W1D 7ES GB

Hadestown

Hadestown

4,8 31 anmeldelser ud af 31 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling til: søndag 5 januar 2025
 • Spilletid: 2hr 30min. Incl. 1 interval.
Billetter fra 210DKK
 • Information
 • Anmeldelser

Hadestown i London

Hadestown vender tilbage til London fem år efter dens udsolgte optræden på National Theatre i 2018 med en opvisning på Lyric Theatre i begyndelsen af 2024. Hadestown er et kæmpehit på Broadway og er både en Grammy- og Tony Award-vindende musical, der stammer fra en indie teaterprojekt og roste album af Anaïs Mitchell. Cast-albummet er stadig et af de mest streamede nogensinde med over 340 millioner streams til dato.

Instrueret af Rachel Chavkin begynder Hadestown at spille på Lyric Theatre i februar 2024.

Hvad er handlingen i Hadestown ?

Hadestown afslører en frisk ny version af den antikke græske myte om Orpheus og Eurydice. Eurydice er en ung pige, der sulter, desperat efter mad. Hun begynder at arbejde i en helvedes ny version af den græske underverden for at komme væk fra sit fattige liv. Men underverdenen er ikke, hvad hun forventede, og da hendes lige så fattige kæreste Orpheus kommer for at redde hende, bliver tingene vanskelige. Ifølge Forbes er dette 'En episk fejring af musik, sammenhold og håb'. New York Times kalder det 'Sumptuous'. Lækkert. Så godt som det bliver.' Ikke at gå glip af!

Rollebesætningen og det kreative team til West End-premieren på Hadestown

West End-castet vil omfatte Dónal Finn ( The Wheel of Time, Amazon, Grace Hodgett Young ( Sunset Boulevard, West End) som Eurydice, Grammy® -prisvinderen Zachary James ( The Addams Family, Broadway) som Hades, Melanie La Barrie ( & Juliet, West End) som Hermes og Gloria Onitiri ( Hadestown, National Theatre) som Persephone.

Bella Brown, Madeline Charlemagne og Allie Daniel skal spille Fates og Lauren Azania, Tiago Dhondt Bamberger, Beth Hinton-Lever, Waylon Jacobs, og Christopher Short vil spille Workers, med Lucinda Buckley, Ryesha Higgs, Miriam Nyarko og Simon Oskarsson som Gynger.

Hadestowns kreative team byder på Cheography from Obie Award®-vinderen og Chita Rivera Award®-vinderen David Neumann, Tony Award®-vinderen Rachel Hauck for Scenograf, den firedobbelte Tony® Award-nominerede Michael Krass for Costume Design, Lighting Design fra den to-dobbelte Tony. Award®-vinderen Bradley King, Sound Design fra Tony®-prisvinderne Nevin Steinberg og Jessica Paz, Music Supervision og Vocal Arrangements fra Liam Robinson, Tony®-prisvinderne Michael Chorney og Todd Sickafoose for arrangementer og orkestre, og Ken Cerniglia for dramaturgi. Casting til London-produktionen er af Jacob Sparrow.

Køb billetter til Hadestown

Vores hjemmeside gør det nemt og hurtigt at købe billetter til Hadestown. Vi sender billetterne til dig via e-mail, så du kan vise dem på stedet på dagen.

Officielle teaterbilletter til Hadestown

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Lyric Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Hadestown, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Hadestown.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  søndag 5 januar 2025

 • Spilletid:

  2hr 30min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 8+.

 • Vigtig information

  Denne produktion indeholder hele vejen igennem stroboskop-lignende effekter.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Hadestown normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af Hadestown på Lyric Theatre

i dag 30 maj 2024 19:30 fra 210DKK
i morgen 31 maj 2024 19:30 fra 210DKK
lørdag 1 jun 2024 14:30 fra 210DKK 19:30 fra 210DKK
søndag 2 jun 2024 15:00 fra 210DKK
tirsdag 4 jun 2024 19:30 fra 210DKK
onsdag 5 jun 2024 19:30 fra 210DKK

Anmeldelser af Hadestown

4,8 ud af 5 31 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teenagere (90%)
 • Par (97%)
 • Teatergængere (97%)