14 Whitehall, London, SW1A 2DY GB
Dette show er nu lukket.
Jersey Boys

Jersey Boys

4,8/5 - Baseret på 1917 anmeldelser
ud af 1917 bekræftede anmeldelse
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Jersey Boys er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Jersey Boys i London

Jersey Boys bringer Frankie Valli og The Four Seasons til levende live!

Prince Edward Theatre i London er hjemstedet for hitmusicalen Jersey Boys, en historie om den amerikanske drøm, som udspiller sig omkring Frankie Valli og The Four Seasons, der ved hjælp af hårdt arbejde kæmper sig op fra Newarks gader til berømmelsens tinder.

Du får mulighed for at høre nogle af deres største hits live: fantastiske sange som f.eks. 'Sherry', 'Big Girls Don't Cry', 'Can't Take My Eyes Off of You', 'Oh, What a Night' og mange andre. Musicalen er instrueret af Des McAnuff. Der findes en bog af Marshall Brickman og Rick Elice – og musikken og teksterne er skrevet af Bob Crewe og Bob Gaudio, et at de oprindelige gruppemedlemmer. Jersey Boys har vundet fire Tonyer: Bedste musical, Bedste skuespiller i en musical, Bedste birolle i en musical og Bedste lysopsætning. Så det er en af vor tids klassikere.

Der er både begavede, diskrete elementer og masser af sjov og intet opstyltet over det. Sangene føles ikke presset ind i plottet, men væver sig tværtimod ubesværet ind i historien, fordi hele forestillingen handler om musikere. Du vil elske, hvordan musikken illustrerer fremgangen og udviklingen af sanggruppens unikke stil.

Vi gør opmærksom på, at Jersey Boys indeholder ægte New Jersey-sprog, som muligvis er upassende for yngre publikummer.

Dress Circle række A og F samt Grand Circle række A og H har muligvis begrænset udsyn med et gelænder foran.

Officielle teaterbilletter til Jersey Boys

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Trafalgar Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Jersey Boys, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Jersey Boys.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  torsdag 4 januar 2024

 • Spilletid:

  2 hours 30 minutes

 • Aldersbegrænsning

  Age guidance 12+, parental guidance advised. Jersey Boys contains genuine New Jersey language which may not be suitable for younger audiences. Under 16s must be accompanied by an adult (18+).

 • Vigtig information

  Age guidance Age guidance 12+, parental guidance advised. Jersey Boys contains genuine New Jersey language which may not be suitable for younger audiences. Under 16s must be accompanied by an adult (18+).

  Latecomers may not be admitted

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Jersey Boys normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Jersey Boys

Se Jersey Boys i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Jersey Boys ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Jersey Boys på Trafalgar Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Jersey Boys på Trafalgar Theatre.

Anmeldelser af Jersey Boys

4,8 ud af 5 Baseret på 1917 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Par (92%)
 • Teatergængere (93%)
Nyeste Kundeanmeldelser
Skal ses

Skrevet den 29 april 2016 af , Stenlille, Denmark

Festlig teaterkoncert om Four Seasons

Du skal først og fremmest se forestillingen pga. den fremragende musik og de ganske habile sangere.

Skrevet den 08 december 2014 af

Herlig musik og en god historie

Anbefales til alle med hang til Rock'n Roll musik fra 50'erne og 60'erne og til dem som ikke har lært det at kende endnu. Der var rigtigt mange publikum'er i 20'erne, og de så ud til at være helt vilde med showet og med musikken.

Skrevet den 18 november 2014 af