35-37 Shaftesbury Avenue, London, W1D 6AR GB
Dette show er nu lukket.
Opening Night - A New Musical

Opening Night - A New Musical

2,8 29 anmeldelser ud af 29 bekræftede anmeldelse
 • Medvirkende: Sheridan Smith
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Opening Night - A New Musical er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Opening Night - A New Musical i London

Medvirkende:

Sheridan Smith

Den uforlignelige Sheridan Smith vender tilbage til teatret i verdenspremieren på Opening Night fra Rufus Wainwrights kreative sind, en af de mest roste sangskrivere i sin generation, og den berømte instruktør Ivo van Hove.

Baseret på John Cassavetes' legendariske film følger Opening Night et teaterkompagnis forberedelser til at iscenesætte et stort nyt teaterstykke på Broadway. Men dramaet tænder bag kulisserne, når deres hoveddame rystes af tragedie, og hendes personlige uro tvinger alle til at levere deres livs forestilling.

Denne smukke nye musical har premiere på Londons Gielgud Theatre i et strengt begrænset oplag fra den 6. marts 2024.

Officielle teaterbilletter til Opening Night - A New Musical

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Gielgud Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Opening Night - A New Musical, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Opening Night - A New Musical.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  mandag 27 maj 2024

 • Spilletid:

  2hr 25min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 14+.

 • Vigtig information

  Forestillingen inkluderer stroboskoplys, en periode med kontinuerligt blinkende lys og brug af dis.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Opening Night - A New Musical normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Opening Night - A New Musical

Se Opening Night - A New Musical i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Opening Night - A New Musical ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Opening Night - A New Musical på Gielgud Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Opening Night - A New Musical på Gielgud Theatre.

Anmeldelser af Opening Night - A New Musical

2,8 ud af 5 29 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til: