268-269 Tottenham Court Road, London, W1T 7AQ GB
Dette show er nu lukket.
The King and I

The King and I

4,7 225 anmeldelser ud af 225 bekræftede anmeldelse
 • Medvirkende: Helen George
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til The King and I er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

The King and I i London

Medvirkende:

Helen George

Helen George , bedst kendt som Trixie i hit BBC One-serien Call The Midwife , skal hovedrollen som Anna Leonowens. At spille over for Helen George i The King and I bliver den berømte Broadway-kunstner Darren Lee som King of Siam.

Denne herligt overdådige produktion bringes på scenen af et internationalt anerkendt kreativt team under Tony Award-vindende instruktør Bartlett Sher ( South Pacific / My Fair Lady / To Kill a Mockingbird ) og vil byde på en verdensklasse virksomhed med over 50 West End og Broadway-artister og et orkester i fuld skala.

Kongen og jeg er den største musical fra musicalens guldalder – med et af de fineste partiturer, der nogensinde er skrevet, herunder "Whistle a Happy Tune" og "Shall We Dance".

Officielle teaterbilletter til The King and I

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Dominion Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til The King and I, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til The King and I.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 2 marts 2024

 • Aldersbegrænsning

  Børn under 5 år kan ikke optages i auditoriet. Alle lånere, uanset alder, skal have en gyldig billet.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til The King and I normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til The King and I

Se The King and I i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til The King and I ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på The King and I på Dominion Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for The King and I på Dominion Theatre.

Anmeldelser af The King and I

4,7 ud af 5 225 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teatergængere (96%)