Dominion Theatre

268-269 Tottenham Court Road, London, W1T 7AQ GB

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show

4,8 23 anmeldelser ud af 23 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling fra: fredag 6 september 2024
  Bestilling til: fredag 20 september 2024
 • Medvirkende: Jason Donovan
Billetter fra 263DKK
 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

The Rocky Horror Show i London

Medvirkende:

Jason Donovan

Klar til at begejstre dig med sjove og frække øjeblikke, Richard O'Briens legendariske rock 'n' roll musical, The Rocky Horror Show kommer til Peacock Theatre som en del af sin udsolgte turné, efter at være blevet set af over 30 millioner teatergængere.

The Rocky Horror Show er historien om to knirkende rene collegebørn - Brad og hans forlovede Janet. Da deres bil på grund af skæbnen bryder sammen uden for et uhyggeligt palæ, mens de er på vej for at besøge deres tidligere universitetsprofessor, møder de den karismatiske Dr. Frank'n'Furter. Det er et eventyr, de aldrig vil glemme, fyldt med sjov, boltrer sig, kjoler og letsindighed.

The Rocky Horror Show, som er instrueret af Christopher Luscombe, er den største fest og byder på tidløse klassikere, herunder Sweet Transvestite, Damn it Janet og selvfølgelig det showstoppende Time Warp.

Officielle teaterbilletter til The Rocky Horror Show

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Dominion Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til The Rocky Horror Show, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til The Rocky Horror Show.

"Information om billetter"

 • Bestilling fra:

  fredag 6 september 2024

 • Bestilling til:

  fredag 20 september 2024

 • Aldersbegrænsning

  Recommended for ages 12+
  Children under five are not allowed to attend this show.
   

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til The Rocky Horror Show normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af The Rocky Horror Show på Dominion Theatre

fredag 6 sep 2024 21:00 fra 263DKK
lørdag 7 sep 2024 17:00 fra 263DKK 20:30 fra 263DKK
mandag 9 sep 2024 20:00 fra 263DKK
tirsdag 10 sep 2024 20:00 fra 263DKK
onsdag 11 sep 2024 20:00 fra 263DKK
torsdag 12 sep 2024 20:00 fra 263DKK

Billige billetter til The Rocky Horror Show

Se The Rocky Horror Show i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til The Rocky Horror Show ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på The Rocky Horror Show på Dominion Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for The Rocky Horror Show på Dominion Theatre.

Anmeldelser af The Rocky Horror Show

4,8 ud af 5 23 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Teenagere (87%)
 • Teatergængere (91%)
Nyeste Kundeanmeldelser

Alle anmeldelser er fra kunder, der er blevet inviteret til at skrive en anmeldelse efter at have set The Rocky Horror Show.

Bemærk venligst, at anmeldelserne nedenfor er fra en gammel produktion af The Rocky Horror Show.

verificeret anmeldelse

Skøn forestilling

En udgave af en gammel klassiker - Fornyet - uden at "det gamle" er gået tabt. -og Rocky er Still going strong - stadig aktuel - dejligt ...

J Skrevet den 05 maj 2023 af
Aarhus, Denmark