Gillian Lynne Theatre

166 Drury Lane, London, WC2B 5PW GB

My Neighbour Totoro

My Neighbour Totoro

4,9 21 anmeldelser ud af 21 bekræftede anmeldelse
 • Bestilling fra: lørdag 1 marts 2025
  Bestilling til: søndag 2 november 2025
 • Spilletid: 2hr 40min. Incl. 1 interval.
Billetter fra 263DKK
 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

My Neighbour Totoro i London

Dette er det japanske kreative talents tilbagevenden på Studio Ghiblis My Neighbor Totoro. The Royal Shakespeare Company og Executive Producer Joe Hisaishi er begejstrede for at præsentere en smuk coming of age-historie, der vil se dig fuldstændig betaget fra start til slut.

Hvorfor du skulle se My Neighbour Totoro

 • Denne produktion har triumferet med fem WhatsOnStage- og Olivier-priser siden den åbnede.
 • Dette er et skuespil spækket med levende billeder og dejlige karakterer, inklusive dukketeateret udført for at bringe den ikoniske Totoro til live!
 • My Neighbor Totoro appellerer til publikum i alle aldre.

Alt om min nabo Totoro

Dette er en tilpasning af den populære animerede spillefilm fra 1988 af Hayao Miyazaki. Det er bragt til scenen af den originale komponist Joe Hisaishi, og det er en frisk ny tilpasning af Royal Shakespeare Company. Den er skrevet af dramatikeren Tom Morton-Smith.

Vi forventer fuldt ud, at dette bliver en løbsk succes, så sørg for at købe dine billetter i god tid.

Historien om My Neighbour Totoro

'Fortryllende' er, hvad denne dejlige historie bliver kaldt. Den dykker ned i barndommens fantasiverden og udforsker den menneskelige fantasis transformative kraft. Og den følger to søstre, Satsuki og Mei, gennem en magisk sommer.

Pigernes mor er ved at komme sig efter en sygdom på et landhospital. Deres far flytter dem til et landområde, så de kan være tættere på hende. Pigerne opdager gradvist deres omgivelser. Den yngre søster Mei støder på fantastiske skovvæsener og den ældgamle beskytter af skoven, som hun kalder Totoro. Hendes søster tror ikke på hende i starten, men snart nyder de begge spændende eventyr med deres nye naboer. Sammen finder søstrene sig selv transporteret til et gammelt rige af ånder, sprites og naturlige vidundere.

My Neighbor Totoro tilbyder publikum en magisk rejse ind i barndommens vidundere og skønheden ved venskab. Et af de mest omtalte shows, der har ramt byen i de seneste år, vær selv vidne til den forbløffende oplevelse af dette show!

Officielle teaterbilletter til My Neighbour Totoro

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Gillian Lynne Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til My Neighbour Totoro, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til My Neighbour Totoro.

"Information om billetter"

 • Bestilling fra:

  lørdag 1 marts 2025

 • Bestilling til:

  søndag 2 november 2025

 • Spilletid:

  2hr 40min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 6+. Yngre gæster er velkomne, selvom produktionen ikke er egnet til under 4 år (inklusive babyer i våben). Børn skal sidde på deres egen plads. Under 16 år skal være ledsaget af en voksen. Alle gæster, uanset alder, skal have en gyldig billet.

 • Vigtig information

  Showet indeholder temaer om en syg forælder på hospitalet. Musik og lydeffekter vil til tider være høje og muligvis skræmmende for nogle yngre børn.

  Yngre gæster er velkomne, selvom produktionen ikke er egnet til under 4 år (inklusive babyer i våben). Børn skal sidde på deres egen plads. Under 16 skal være ledsaget af en voksen. Alle gæster, uanset alder, skal have en gyldig billet.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til My Neighbour Totoro normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Kommende opførelser af My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre

lørdag 8 mar 2025 19:00 fra 780DKK
mandag 10 mar 2025 19:00 fra 307DKK
tirsdag 11 mar 2025 19:00 fra 263DKK
onsdag 12 mar 2025 19:00 fra 307DKK
torsdag 13 mar 2025 19:00 fra 263DKK
fredag 14 mar 2025 19:00 fra 307DKK

Billige billetter til My Neighbour Totoro

Se My Neighbour Totoro i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til My Neighbour Totoro ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for My Neighbour Totoro på Gillian Lynne Theatre.

Anmeldelser af My Neighbour Totoro

4,9 ud af 5 21 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Familier (95%)
 • Teenagere (86%)
 • Par (86%)
 • Teatergængere (90%)