210 Shaftesbury Avenue, London, WC2H 8DP GB
Dette show er nu lukket.
Motown The Musical

Motown The Musical

4,6 1236 anmeldelser ud af 1236 bekræftede anmeldelse
 • Medvirkende: Cedric Neal, Lucy St. Louis, Charl Brown, Sifiso Mazibuko
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til Motown The Musical er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

Motown The Musical i London

Medvirkende:

Cedric Neal, Lucy St. Louis, Charl Brown, Sifiso Mazibuko

Publikum bliver forkælet med masser af hits – over 60 melodier i alt, herunder bl.a. Diana Ross' I Hear a Symphony, You're All I Need to Get By af Stevie Wonder, Where Did Our Love Go af The Supremes, Please Mr Postman af the Marvelettes og mange, mange flere ... Mary Wells and The Tempations, Martha and the Vandellas, The Contours og, naturligvis, The Jackson 5.

Det her er et oprigtigt opløftende feel good-show, der skildrer Berry Gordys fantastiske færd fra fjervægtsbokser til en sværvægtskarriere som en central figur i musikbranchen, hvis talent, passion og målbevidsthed søsatte mange kendte navne inden for soulmusikken. Showet omfatter en kæmpe besætning med flere end 40 skuespillere. Sammen hylder de soundtracket, der forvandlede USA for evigt – og nu kan du opleve det i England!

Officielle teaterbilletter til Motown The Musical

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Shaftesbury Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til Motown The Musical, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til Motown The Musical.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 20 april 2019

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til Motown The Musical normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til Motown The Musical

Se Motown The Musical i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til Motown The Musical ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på Motown The Musical på Shaftesbury Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for Motown The Musical på Shaftesbury Theatre.

Anmeldelser af Motown The Musical

4,6 ud af 5 1236 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Familier (85%)
 • Par (93%)
 • Teatergængere (93%)
Nyeste Kundeanmeldelser

Alle anmeldelser er fra kunder, der er blevet inviteret til at skrive en anmeldelse efter at have set Motown The Musical.

Bemærk venligst, at anmeldelserne nedenfor er fra en gammel produktion af Motown The Musical.

verificeret anmeldelse

Fantastisk og rørende

A Skrevet den 15 februar 2019 af
Horsens, Denmark

verificeret anmeldelse

Super underholdende forestilling

I Skrevet den 04 oktober 2017 af
Hvidovre, Denmark

verificeret anmeldelse

Super underholdning

J Skrevet den 02 juli 2017 af
København, Denmark

verificeret anmeldelse

Festlig

J Skrevet den 03 august 2016 af
Helsingør, Denmark