Regent's Park, London, NW1 4NU GB
Dette show er nu lukket.
The Secret Garden

The Secret Garden

3,3 3 anmeldelser ud af 3 bekræftede anmeldelse
Dette show er nu lukket.
Hold mig informeret

Giv mig besked, når billetter til The Secret Garden er til salg.

 • Information
 • Billige billetter
 • Anmeldelser

The Secret Garden i London

'Mary ville altid sige, at det, der skete i det øjeblik, næsten var magisk.'

Forkælet og forladt bliver 10-årige Mary Lennox sendt fra Indien til Yorkshire og sat i varetægt hos en onkel, hun aldrig har mødt.

På Misselthwaite Manor, et sønderknust hus fuld af hemmeligheder og mærkelige lyde, opdager Mary en have så fortabt og forsømt, som hun er. Hvis hun kan lære at blive venner med robiner, gnavede gartnere og en dreng, der taler til dyr, kan Mary måske bringe mere end bare haven til live igen.

Frances Hodgson Burnetts elskede og radikale historie om naturens magi og magiens natur er tilpasset i en ny version af Holly Robinson (Soft Animals, Soho Theatre) og Anna Himali Howard (Graceland, Royal Court; Orpheus, Opera North).

Officielle teaterbilletter til The Secret Garden

Vores centrale reservationssystem forbinder dig direkte til Regent's Park Open Air Theatre-kassesystemet. Vi leverer live og fuld tilgængelighed for billetter til The Secret Garden, fra VIP og premium, til rabatbilletter, hvilket hjælper dig med at vælge de perfekte billetter til dit budget. Vælg dine pladser fra vores interaktive siddepladsplan, og få dine teaterbilletter sendt til dig med det samme efter din reservation. Du skal blot præsentere dine e-billetter i teatret på dagen og oplev, hvad London og West End har bedst at byde på: teatrets magi. Det har aldrig været nemmere at købe billetter til The Secret Garden.

"Information om billetter"

 • Bestilling til:

  lørdag 20 juli 2024

 • Spilletid:

  2hr 30min. Incl. 1 interval.

 • Aldersbegrænsning

  Alder 10+. Børn under 4 år vil ikke blive optaget.

 • Aflysninger og tilbagebetalinger

  Når først de er booket, kan billetter til The Secret Garden normalt ikke ombyttes og ikke refunderes i henhold til vores vilkår og betingelser. I praksis vil vi dog gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning, så længe vi får besked mindst 48 timer før forestillingen. Kontakt os venligst for mere information.

Billige billetter til The Secret Garden

Se The Secret Garden i London! Vi kan hjælpe dig med at spare op til 70 å billetter til The Secret Garden ! Hvis du leder efter teaterbilletter til rabatpris, så se vores seneste tilbud på The Secret Garden på Regent's Park Open Air Theatre nedenfor.

Der er ikke særlige tilbud tilgængelige i øjeblikket, men vi har stadig fantastiske billetpriser for The Secret Garden på Regent's Park Open Air Theatre.

Anmeldelser af The Secret Garden

3,3 ud af 5 3 anmeldelser

Hvad du kan forvente:

Skuespillet
Musikken
Kostumerne
Handlingen
Lyssætningen
 • Anbefalet til:
 • Familier (100%)